ITVDesk lifetime Licenca za snimanje ekrana računala na NVR/DVR

ITVDesk lifetime Licenca za snimanje ekrana računala na NVR/DVR

DODATNA OPREMA ITVDesk lifetime Licenca za snimanje ekrana računala na NVR/DVR za

69,84 EUR

ITVDesk omogućuje korisnicima da snimaju sliku i zvuk u stvarnom vremenu u visokoj razlučivosti sa zaslona njihovog računala na video snimaču, mrežnom video snimaču ili VMS-u. Sve što je potrebno je da korisnik ima računalo sa operativnim sustavom Microsoft Windows, Linux, OSX i instaliranu ITVDesk aplikaciju. ITVDesk je posebno koristan za kontrolu različitih industrija i sektora. Na primjer, može se koristiti za nadzor POS blagajni u trgovinama, kockarnicama ili drugim prodajnim mjestima. Također je koristan u školama, zdravstvenim ustanovama i bankama za nadzor prostora i sigurnosti. Osim toga, ITVDesk se može koristiti za kontrolu radnih terminala ili praćenje aktivnosti zaposlenika u tvrtki. Ova aplikacija omogućuje korisnicima da imaju potpunu kontrolu nad onim što se događa na njihovim računalima i osigurava da se radne aktivnosti odvijaju na odgovarajući način. Ukratko, ITVDesk je svestrana aplikacija koja omogućuje korisnicima da snimaju i nadziru sliku i zvuk na svojim računalima u stvarnom vremenu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
ITVDESK-1YL
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
ITVDesk omogućuje snimanje u realnom vremenu u visokoj razlučivosti, sliku i zvuk prikazanu na zaslonu vašeg računala na video snimaču (DVR), mrežnom video snimaču (NVR) ili VMS-u. Svaki terminal s operacijskim sustavom Microsoft Windows može biti opremljen sa riješenom ITV Desk aplikacije. ITV Desk je idealan za kontrolu: POS blagajni, kockarnica, školi, zdrastvu, bankarstvu, kontrolnih terminala ili pak samoj kontroli rada zaposlenika u tvrci. ITV Desk riješenje može snimiti sve što sigurnosna kamera koja je usmjerena u terminal ne može. ITV Desk troši vrlo malo resursa i može raditi u potpunosti skriveno i zaštićeno od korisnika računala te se automacki pokreće pri startu Windowsa i povezuje s video snimačem NVR-om ili DVR-om. Strimanje audia iz mikrofona i radne površine računala, Video stream: H.264, H.265, MP4, MJPEG. (720P, 1080P, 3MPX I 5MPX) Audio stream G.711U, G.711A, G.726, AAC, OPUS, G.722. Licenčni ključ: Licenca nije prenosiva. Vrijedi samo za jedan terminal, softver je vezan za hardver na kojem je instaliran. Rok valjanosti licence je neograničen. Digitalna licenca ne uključuje hardver. Podržani OS: MacOs, Linux i Windows (x64 ili x86 OS, Windows 7 =< i ostali)
Detalji
Težina kg 1.000000
Is Featured Ne
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 KONVERTERI
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA ITVDesk lifetime Licenca za snimanje ekrana računala na NVR/DVR za
Aplikacija za snimanje ekrana računala ili blagajne na NVR mrežni video snimač je alat koji omogućava precizno i profesionalno snimanje radnji koje se događaju na računalu ili blagajni. S obzirom na minimalno 5 istaknutih značajki, ova aplikacija predstavlja našu preporuku za kupnju. Prva značajka koja se ističe je visoka kvaliteta snimanja. Ova aplikacija omogućava snimanje u visokoj rezoluciji, što rezultira jasnim i detaljnim slikama. To je izuzetno važno kada je potrebno snimiti i analizirati određene radnje ili događaje. Druga značajka koja je bitna je mogućnost snimanja više izvora istovremeno. Ova aplikacija omogućava snimanje ekrana računala ili blagajne, ali i drugih izvora kao što su web kamere ili IP kamere. To je korisno kada je potrebno pratiti više događaja ili radnji istovremeno. Treća značajka koja se ističe je jednostavnost korištenja. Aplikacija je intuitivna i lako se koristi, što je izuzetno važno kako bi se izbjegle pogreške ili gubljenje vremena prilikom snimanja. Također, aplikacija pruža korisne mogućnosti za uređivanje snimaka, kao što su rezanje ili dodavanje tekstualnih ili grafičkih elemenata. Četvrta značajka koja je bitna je mogućnost daljinskog pristupa. Ova aplikacija omogućava udaljeni pristup snimljenim materijalima putem interneta. To je izuzetno korisno kada je potrebno pristupiti snimcima s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Peta istaknuta značajka je sigurnost. Aplikacija pruža sigurnosne funkcije, kao što su enkripcija podataka i zaštita lozinkom. To osigurava da snimljeni materijali budu zaštićeni i dostupni samo ovlaštenim korisnicima. Sve navedene značajke čine ovu aplikaciju izuzetno preporučljivom za kupnju. Ona pruža profesionalno i precizno snimanje, omogućava snimanje više izvora istovremeno, jednostavna je za korištenje, omogućava udaljeni pristup snimljenim materijalima i pruža visoku razinu sigurnosti.
Aplikacija za snimanje ekrana računala ili blagajne na NVR mrežni video snimač, nazvana ITVDesk, omogućuje korisnicima snimanje u realnom vremenu visokokvalitetnih slika i zvuka prikazanih na zaslonu njihovog računala. Ova aplikacija je kompatibilna s video snimačima (DVR), mrežnim video snimačima (NVR) i VMS-om. ITVDesk aplikacija je dostupna za sve računalne terminale koji koriste operacijski sustav Microsoft Windows. ITVDesk je idealan alat za kontrolu različitih industrija i sektora kao što su POS blagajne, kockarnice, škole, zdravstvo, bankarstvo, kontrolni terminali, kao i za nadzor rada zaposlenika u tvrtkama. Ovo rješenje omogućuje snimanje sadržaja koji sigurnosne kamere ne mogu zabilježiti. ITVDesk aplikacija koristi vrlo malo resursa računala i može raditi potpuno skriveno i zaštićeno od korisnika. Također, automatski se pokreće prilikom pokretanja operacijskog sustava Windows i povezuje se s video snimačem NVR ili DVR. ITVDesk podržava snimanje zvuka s mikrofona i snimanje radne površine računala. Također podržava različite video formate poput H.264, H.265, MP4 i MJPEG, s razlučivošću od 720P, 1080P, 3MPX i 5MPX. Za snimanje zvuka podržani su audio formati G.711U, G.711A, G.726, AAC, OPUS i G.722. Licenčni ključ za ITVDesk aplikaciju nije prenosiv i vrijedi samo za jedan terminal. Softver je vezan za hardver na kojem je instaliran, a rok valjanosti licence je neograničen. Važno je napomenuti da digitalna licenca ne uključuje hardver. ITVDesk aplikacija podržava različite operacijske sustave kao što su MacOs, Linux i Windows. Kompatibilna je s x64 i x86 verzijama Windowsa, uključujući Windows 7 i ostale verzije.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KAMERA HWI-D140H (4mm)
KAMERA HWI-D140H (4mm)
125,00 EUR
ZVONO CS-CMT-B0-CHIME
ZVONO CS-CMT-B0-CHIME
Normalna cijena 36,68 EUR Posebna cijena 31,91 EUR
SWITCH DS-3E0505-E
SWITCH DS-3E0505-E
Normalna cijena 33,63 EUR Posebna cijena 29,25 EUR
ATENUATOR KG-30
ATENUATOR KG-30
20,00 EUR
DISTRIBUTOR DS-KAD706Y
DISTRIBUTOR DS-KAD706Y
231,25 EUR
7U 600x450
7U 600x450
148,34 EUR
Samo na upit
KAMERA DS-2CD2T47G2P-LSU/SL (2,8mm) C
KAMERA DS-2CD2T47G2P-LSU/SL (2,8mm) C
587,50 EUR
B 03 BATERIJA ZA MCS 730
B 03 BATERIJA ZA MCS 730
Normalna cijena 44,83 EUR Posebna cijena 39,00 EUR
KAMERA DS-2CD1343G2-I(2.8mm)
KAMERA DS-2CD1343G2-I(2.8mm)
210,00 EUR
KAMERA DS-2CD1027G0-L (2.8mm)
KAMERA DS-2CD1027G0-L (2.8mm)
162,50 EUR
OPTIČKI MODUL SFP-1.25G-850-0,5-LC-MM
OPTIČKI MODUL SFP-1.25G-850-0,5-LC-MM
Normalna cijena 22,41 EUR Posebna cijena 19,50 EUR