EZVIZ

EZVIZ je globalno priznati brend u industriji pametnih uređaja, poznat po svojoj inovativnoj i korisnički orijentiranoj tehnologiji. Specijalizirani za proizvodnju visokokvalitetnih rješenja za kućnu sigurnost, EZVIZ je postao sinonim za pouzdanost i napredne funkcionalnosti.

Asortiman proizvoda EZVIZ obuhvaća širok spektar pametnih kamera, video zvona, alarmnih sistema i drugih pametnih uređaja dizajniranih za poboljšanje sigurnosti i udobnosti u vašem domu. Bilo da je riječ o nadzoru unutarnjih prostora, vanjskim kamerama otpornim na vremenske uvjete ili pametnim video zvonima koji vam omogućuju da vidite tko je na vratima bez obzira gdje se nalazite, EZVIZ ima rješenje za vas.

Ono što EZVIZ čini posebnim je njihova posvećenost inovacijama. Uvijek su u potrazi za novim načinima kako bi svoje proizvode učinili još boljima, bilo kroz poboljšanje kvalitete slike, dodavanje novih funkcija ili optimizaciju korisničkog iskustva. Ova posvećenost inovacijama rezultirala je nizom nagrada za dizajn i tehnologiju, potvrđujući EZVIZ-ov status kao lidera u industriji.

Uz sve to, EZVIZ proizvodi su dizajnirani s jednostavnošću na umu. Lako se postavljaju i koriste, a uz besplatnu EZVIZ aplikaciju, možete lako upravljati svim svojim EZVIZ uređajima s jednog mjesta. Bez obzira tražite li rješenje za nadogradnju sigurnosti svog doma ili ureda, ili jednostavno želite uživati u većoj udobnosti i kontroli, EZVIZ je brend na koji možete računati.

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 42

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -50%
  AKCIJA
  EZVIZ KAMERA CS-S1-216WFB (plava)
  Rating:
  0%
  KAMERA CS-S1-216WFB (plava) je sportska kamera proizvođača Ezviz, savršena za videonadzor. Opremljena je ultraširokim kutom od 152° i snima u rezoluciji od 1080P pri 60FPS. Sa 16MP DSLR senzorom slika, ovaj proizvod nudi izvanrednu kvalitetu slike. Osim toga, kamera ima HDMI izlaz, G-senzor i MicroSD utor za jednostavno pohranjivanje i prijenos snimaka. Ova sportska kamera je pouzdan izbor za sve koji traže kvalitetan videonadzor. Saznajte više
  Normalna cijena 448,50 EUR Posebna cijena 224,25 EUR
 2. -50%
  AKCIJA
  EZVIZ CS-DP2C
  Rating:
  0%
  CS-DP2C Saznajte više
  Normalna cijena 317,69 EUR Posebna cijena 158,85 EUR
 3. -13%
  EZVIZ CS-T10C
  Rating:
  0%
  CS-T10C - EZVIZ SMART HOME

  CS-T10C - EZVIZ SMART HOME

  Product Description:

  The CS-T10C is a versatile smart home device designed by EZVIZ. It offers a wide range of smart features that enhance your home security and convenience.

  Key Features:

  • Easy to Install: The CS-T10C can be easily set up and connected to your existing smart home network.
  • Smart Home Integration: Seamlessly integrates with other smart home devices, allowing you to control and monitor your home from anywhere.
  • High-Quality Video: Capture high-definition video footage with the CS-T10C's advanced camera technology.
  • Remote Access: Access live video feeds and recordings remotely through the EZVIZ mobile app.
  • Motion Detection: Receive instant alerts on your smartphone whenever motion is detected in your home.
  • Two-Way Audio: Communicate with your family members or pets using the CS-T10C's built-in microphone and speaker.
  • Night Vision: Enjoy clear and detailed video even in low-light or nighttime conditions.
  • Cloud Storage: Store your video recordings securely in the EZVIZ cloud for easy access and peace of mind.
  • Wide-Angle View: The CS-T10C offers a wide-angle lens that provides a broader view of your surroundings.

  Whether you want to keep an eye on your home while you're away or simply enhance your overall smart home experience, the CS-T10C is a reliable and feature-packed choice. Get yours today and enjoy the benefits of a smarter and more secure home.

  Saznajte više
  Normalna cijena 32,60 EUR Posebna cijena 28,36 EUR
 4. -13%
  EZVIZ KOMPLET CS-HB3-B2
  Rating:
  0%
  KOMPLET CS-HB3-B2 - EZVIZ - VIDEONADZOR

  KOMPLET CS-HB3-B2 - EZVIZ - VIDEONADZOR

  Opis proizvoda:

  KOMPLET CS-HB3-B2 je vrhunski videonadzor proizvod koji će vam pružiti sigurnost i nadzor nad vašim prostorom. Ovaj komplet dolazi iz EZVIZ linije proizvoda, koja je poznata po visokoj kvaliteti i pouzdanosti.

  Karakteristike proizvoda:

  • Potpuni videonadzor komplet
  • Digitalni snimač sa visokom rezolucijom
  • Visoko kvalitetne kamere sa infracrvenim noćnim vidom
  • Jednostavna instalacija i upravljanje
  • Mogućnost povezivanja sa pametnim telefonima i tabletima
  • Prilagodljivi senzori pokreta
  • Podrška za više kamera
  • Pouzdana zaštita i sigurnost

  Pakiranje uključuje:

  • 1 x Digitalni snimač
  • 2 x Kamere
  • 1 x Napajanje
  • Kompletan set kablova i pribora
  • Uputstva za instalaciju i upotrebu

  Napomena:

  Cijena, veličina i materijal ovog proizvoda nisu navedeni. Molimo Vas da nas kontaktirate za dodatne informacije o proizvodu.

  Saznajte više
  Normalna cijena 468,63 EUR Posebna cijena 407,70 EUR
 5. -13%
  EZVIZ SENZOR TEMPERATURE I VLAŽNOSTI CS-T51C
  Rating:
  0%
  SENZOR TEMPERATURE I VLAŽNOSTI CS-T51C je bežični senzor koji mjeri temperaturu i vlažnost u prostoru. Ovaj senzor se može integrirati s Ezviz kamerama iz C6 serije te se može upravljati preko Ezviz aplikacije. Upravljanje preko aplikacije je moguće samo uz Ezviz home gateway CS-A3-A0-W. Ovaj senzor je idealan za one koji žele pratiti uvjete u svojim domovima ili uredima te ih prilagoditi svojim potrebama kako bi osigurali ugodnu klimu i smanjili troškove grijanja ili hlađenja. SENZOR TEMPERATURE I VLAŽNOSTI CS-T51C je praktičan i jednostavan za korištenje te će vam pomoći da uštedite novac i poboljšate kvalitetu života u svom domu ili radnom prostoru. Saznajte više
  Normalna cijena 38,71 EUR Posebna cijena 33,68 EUR
 6. -13%
  EZVIZ KAMERA CS-HB3 (3MP, HALOW)
  Rating:
  0%

  KAMERA CS-HB3 (3MP, HALOW)

  Subcategory: EZVIZ

  Subcategory: VIDEONADZOR

  Opis proizvoda: KAMERA CS-HB3 (3MP, HALOW) je visokokvalitetna sigurnosna kamera koja pruža izvanredne performanse i pouzdanost. Sa svojih 3 megapiksela, omogućava snimanje jasnih i oštrih slika visoke rezolucije.

  Ova kamera spada u kategoriju EZVIZ proizvoda, koji su poznati po svojoj jednostavnosti korištenja i naprednim sigurnosnim funkcijama. Ona je također dio podkategorije VIDEONADZOR, koja se bavi video nadzorom i osigurava potpunu kontrolu i nadzor vašeg prostora.

  KAMERA CS-HB3 (3MP, HALOW) je idealna za različite primjene, uključujući domaću sigurnost, poslovne prostore, parkinge, trgovine i druge javne prostore. Njena HALOW tehnologija omogućava stabilnu i pouzdanu bežičnu vezu za brzo i jednostavno postavljanje.

  Uz ovu kameru, možete osigurati svoj prostor i imati miran san znajući da je vaše okruženje pod stalnim nadzorom. KAMERA CS-HB3 (3MP, HALOW) je izbor koji jamči visoku kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

  Saznajte više
  Normalna cijena 193,56 EUR Posebna cijena 168,40 EUR
 7. -13%
  EZVIZ PAMETNA BRAVA CS-L2S-11FCP (crna)
  Rating:
  0%
  PAMETNA BRAVA CS-L2S-11FCP (crna) je idealan dodatak vašem pametnom domu. Ova pametna brava dolazi u kompletu s gatewayem za jednostavno povezivanje s vašim pametnim uređajima i aplikacijama. Jedna od glavnih prednosti ove pametne brave je mogućnost postavljanja privremene lozinke za vaše posjetitelje, čime ćete im omogućiti jednostavan i siguran pristup vašem domu. Otključavanje brave moguće je na nekoliko načina - putem čitača kartica, lozinke, smartphone aplikacije ili mehaničkog ključa. Osim toga, ova pametna brava ima kapacitet pohrane do 50 lozinki, 50 otisaka i 50 kartica, što je idealno za veće obitelji ili poslovne prostore. Ova pametna brava je kompatibilna s vratima debljine od 40 do 100mm, a dolazi s baterijama koje osiguravaju rad od oko 10 mjeseci. Uz PAMETNU BRAVU CS-L2S-11FCP (crna), vaš dom će biti siguran i pametan! Saznajte više
  Normalna cijena 529,75 EUR Posebna cijena 460,89 EUR
 8. -13%
  EZVIZ CS-CMT-SolarPanel-F
  Rating:
  0%
  Kategorija: VIDEONADZOR Proizvođač: Naziv proizvoda: CS-CMT-SolarPanel-F Opis proizvoda: CS-CMT-SolarPanel-F je poseban proizvod u kategoriji videonadzora. Ovaj proizvod je opremljen solarnim panelom, što ga čini izuzetno praktičnim i ekološki prihvatljivim. Ovaj proizvod je idealan za one koji žele da imaju video nadzor na otvorenom, a ne žele da se muče sa žicama i kablovima. Solarni panel omogućava da ovaj proizvod radi bez povezivanja na struju, što znači da nećete morati da se brinete o troškovima električne energije. Takođe, ovaj proizvod je vrlo jednostavan za instalaciju, što znači da ga možete postaviti sami, bez potrebe za pozivanjem stručnjaka. CS-CMT-SolarPanel-F je takođe vrlo pouzdan proizvod, sa visokokvalitetnom kamerom koja ima jasnu sliku čak i u lošim uslovima osvetljenja. Ovaj proizvod takođe ima i opciju za snimanje, što znači da možete snimiti sve što se dešava na vašem posedu. Ukratko, CS-CMT-SolarPanel-F je sjajan izbor za one koji žele da imaju video nadzor na otvorenom, a ne žele da se muče sa žicama i kablovima. Ovaj proizvod je praktičan, ekološki prihvatljiv, jednostavan za instalaciju i vrlo pouzdan. Saznajte više
  Normalna cijena 42,79 EUR Posebna cijena 37,23 EUR
 9. -13%
  EZVIZ PAMETNA BRAVA CS-DL01S/DL01CP/A3
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Pametna brava CS-DL01S/DL01CP/A3 je idealno rješenje za vaš dom. Ova brava dolazi s tipkovnicom, čitačem i gateway-om, što omogućava jednostavnu kontrolu pristupa vašem domu. Možete postaviti privremene lozinke za posjetitelje, što je izuzetno korisno kada očekujete goste ili djelatnike koji dolaze u vaš dom. Osim toga, ovu bravu možete otključati preko čitača kartica, lozinke ili smartphone aplikacije. Baterije su također uključene u kompletu, što znači da ne morate brinuti o kupnji novih baterija odmah nakon kupnje. Pametna brava CS-DL01S/DL01CP/A3 je moderan i praktičan dodatak vašem domu, koji će vam omogućiti jednostavnu kontrolu pristupa i sigurnost vašeg doma. Saznajte više
  Normalna cijena 364,71 EUR Posebna cijena 317,30 EUR
 10. -13%
  EZVIZ CS-EB8 (3MP,4GA)
  Rating:
  0%
  CS-EB8 sustav videonadzora je napredni sustav koji će vam pružiti vrhunsku sigurnost i zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovaj sustav ima 3 MP kameru i 4GA snimač koji će vam omogućiti da snimite sve što se događa u vašem prostoru u kristalno jasnoj kvaliteti. CS-EB8 sustav videonadzora je jednostavan za instalaciju i upotrebu, što ga čini idealnim za kućnu upotrebu ili manje poslovne prostore. Snimač ima dovoljno prostora za pohranu svih vaših snimaka, a uz napredne značajke poput detekcije pokreta, možete biti sigurni da će vam ovaj sustav pružiti pouzdanost i sigurnost koju tražite. Ova kamera ima izvrsnu sposobnost noćnog snimanja, tako da ćete uvijek imati jasnu sliku čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Također ima širokokutni objektiv koji će vam omogućiti da pokrijete velike površine i pratite sve što se događa u vašem prostoru. CS-EB8 sustav videonadzora dolazi s daljinskim upravljačem i softverom koji će vam omogućiti da jednostavno upravljate svojim sustavom i pregledate sve svoje snimke. Ovaj sustav je pouzdan i siguran, te će vam pružiti mir uma znajući da je vaš dom ili poslovni prostor zaštićen 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Saznajte više
  Normalna cijena 387,13 EUR Posebna cijena 336,80 EUR
 11. -13%
  EZVIZ BATERIJSKA WI-FI KAMERA CS-HB8 (4MP)
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: BATERIJSKA WI-FI KAMERA CS-HB8 (4MP) KAMERA CS-HB8 (4MP) je kvalitetna i praktična kamera za videonadzor. Opremljena je senzorom 1/3 "4-megapikselnog progresivnog skeniranja CMOS senzora koji omogućuje izvrsnu kvalitetu slike. Kamera ima Pan funkciju od 340 ° i Tilt funkciju od 65 ° što omogućuje pokrivanje velikog područja. Kamera je opremljena AI detekcijom osoba - smart alarm, što znači da će u slučaju neovlaštenog upada aktivirati zvučno i svjetlosno upozorenje. Također ima funkciju auto trackinga koja omogućuje da kamera prati osobu koja se kreće u kadru. Leća kamere ima 4mm (83 °) i ima funkciju Smart night vision (slika u boji) koja omogućuje jasnu sliku čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, do 15m. Kamera ima 3D DNR, H.265 i IP65 zaštitu koja osigurava da kamera radi u teškim uvjetima. Također ima ugrađeni mikrofon i zvučnik, Wi-Fi povezivost i USB utor za punjač baterije. Napajanje kamere je putem baterije od 10400mAh koja osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Kamera ima pohranu od 32GB što omogućuje dugotrajno snimanje. Ova kamera je idealna za kućnu i poslovnu sigurnost i pruža izvrsnu kvalitetu slike i praktičnost. Saznajte više
  Normalna cijena 254,69 EUR Posebna cijena 221,58 EUR
 12. -13%
  EZVIZ TIPKALO CS-T3C-A0-BG
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: TIPKALO CS-T3C-A0-BG TIPKALO CS-T3C-A0-BG je bežično tipkalo koje je idealno za upotrebu u pametnim domovima. Ovo tipkalo služi za uključivanje ili isključivanje Ezviz detektora i senzora, a također ima i funkciju panik tipke. Jedna od glavnih prednosti ovog tipkala je integracija i upravljanje preko Ezviz aplikacije, no ovo je moguće samo uz Ezviz home gateway CS-A3-A0-W. Uz TIPKALO CS-T3C-A0-BG možete jednostavno kontrolirati svoj pametni dom i osigurati sigurnost i udobnost u svom domu. Saznajte više
  Normalna cijena 38,71 EUR Posebna cijena 33,68 EUR
 13. -13%
  EZVIZ KAMERA CS-BC1 4MP kom
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: KAMERA CS-BC1 4MP kom Kamera CS-BC1 4MP kom je visokokvalitetna kamera za videonadzor. Ova kamera ima izuzetno oštru sliku, s četiri megapiksela, koja omogućuje jasnu i preciznu sliku u svim uvjetima osvjetljenja. Kamera je izrađena od kvalitetnih materijala i vrlo je izdržljiva, što je čini idealnom za upotrebu u svim uvjetima. Ova kamera se lako montira i ima veliki kut gledanja, što znači da možete pratiti velike površine s jedne kamere. Kamera CS-BC1 4MP kom je idealna za upotrebu u poslovnim i privatnim prostorima, te će vam pružiti sigurnost i mir u vašem prostoru. Saznajte više
  Normalna cijena 203,75 EUR Posebna cijena 177,26 EUR
 14. -13%
  EZVIZ MAGNETNI KONTAKT CS-T2C-A0-BG
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: MAGNETNI KONTAKT CS-T2C-A0-BG Magnetni kontakt CS-T2C-A0-BG je bežični uređaj za vrata i prozore koji omogućuje jednostavno praćenje stanja otvorenosti i zatvorenosti. Uređaj je kompatibilan s Ezviz kamerama iz C6 serije, što vam omogućuje da jednostavno nadzirete prostoriju u kojoj se nalazi magnetni kontakt. Uz Ezviz home gateway CS-A3-A0-W, moguće je integrirati i upravljati magnetnim kontaktom preko Ezviz aplikacije. To vam omogućuje da jednostavno pratite stanje vrata i prozora, te da primite obavijest kada se nešto promijeni. Magnetni kontakt CS-T2C-A0-BG je jednostavan za instalaciju i uporabu, te je idealan za sve koji žele jednostavno nadzirati svoj dom ili poslovni prostor. Saznajte više
  Normalna cijena 38,71 EUR Posebna cijena 33,68 EUR
 15. -13%
  EZVIZ PIR DETEKTOR POKRETA CS-T1C
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: PIR DETEKTOR POKRETA CS-T1C je bežični detektor pokreta namijenjen za pametne kuće. Ovaj detektor pokreta ima masku za imunost na kućne ljubimce koja sprječava da se lažno alarmira kada je kućni ljubimac u pokretu. Osim toga, CS-T1C se integrira s Ezviz kamerama iz C6 serije, što omogućuje korisnicima da vide što se događa u stvarnom vremenu kada se detektor pokreta aktivira. Za integraciju i upravljanje detektorom pokreta putem Ezviz aplikacije potreban je Ezviz home gateway CS-A3-A0-W. PIR DETEKTOR POKRETA CS-T1C je idealan za one koji žele dodatnu sigurnost u svojim domovima i žele kontrolirati svoj dom putem pametnog telefona ili tableta. Saznajte više
  Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 42

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža