SNIMAČI ACUSENSE

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 17

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. Novo
  SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7108NXI-K1/8P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7108NXI-K1/8P Saznajte više
  425,00 EUR
 2. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7116NXI-K1
  Rating:
  0%
  Advanced digital video recorder DS-7116NXI-K1 offers top-notch video recording and playback capabilities. Featuring cutting-edge technology and user-friendly interface, this device ensures seamless surveillance for your security needs. With a competitive pricing of 250,00 EUR, it's a cost-effective solution for high-quality video monitoring in the ITVideo and HikVision-Hrvatska categories. Saznajte više
  312,50 EUR
 3. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7104NXI-K1/4P
  Rating:
  0%
  This advanced digital video recorder, the DS-7104NXI-K1/4P, offers top-notch surveillance capabilities. With AcuSense technology, it provides accurate detection of security threats. The system comes equipped with essential features for efficient monitoring and recording. Get superior surveillance performance at a great value with the DS-7104NXI-K1/4P. Saznajte više
  362,50 EUR
 4. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ HWN-4216MH-16P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ HWN-4216MH-16P Saznajte više
  362,50 EUR
 5. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7716NXI-K4
  Rating:
  0%
  This state-of-the-art DS-7716NXI-K4 digital video recorder is a top choice for advanced security needs. With cutting-edge technology and reliable performance, this recorder ensures seamless recording and playback of high-quality video footage. Benefit from its advanced features and easy integration, priced competitively at 670,00 EUR. Saznajte više
  837,50 EUR
 6. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-K4
  Rating:
  0%

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-K4

  MREŽNA OPREMA - SNIMAČI ACUSENSE

  Opis proizvoda: Digitalni video snimač DS-7732NXI-K4 je visokokvalitetan uređaj koji omogućuje snimanje i reprodukciju video materijala. Ovaj snimač je posebno dizajniran za korištenje u mrežnim sustavima i podržava napredne ACUSENSE funkcionalnosti.

  DS-7732NXI-K4 ima mogućnost povezivanja s više kamera, što ga čini idealnim rješenjem za nadzor velikih područja. Uz podršku za visoku razlučivost, ovaj snimač osigurava jasan i detaljan prikaz snimljenog materijala.

  ACUSENSE tehnologija omogućuje precizno detektiranje i filtriranje lažnih alarma, što smanjuje nepotrebne obavijesti i povećava učinkovitost nadzornog sustava. Ovaj snimač također podržava napredne značajke kao što su pametno pretraživanje i reprodukcija, alarmni izlazi i daljinsko upravljanje putem mobilnih uređaja.

  DS-7732NXI-K4 je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Uz jednostavno sučelje i intuitivne kontrole, ovaj snimač je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

  Uključeni dodaci: Snimač DS-7732NXI-K4, napajanje, mrežni kabel, korisnički priručnik.

  Saznajte više
  1.087,50 EUR
 7. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P

  MREŽNA OPREMA - SNIMAČI ACUSENSE

  Opis proizvoda:

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P je visokokvalitetan digitalni snimač namijenjen za video nadzor i sigurnost. Ovaj snimač je dio mrežne opreme i pripada kategoriji snimača ACUSENSE.

  Karakteristike:

  • Podržava snimanje video zapisa u visokoj rezoluciji
  • Ima kapacitet za pohranu velike količine video materijala
  • Praktičan i jednostavan za korištenje
  • Integrirane funkcije za detekciju pokreta i upozorenja
  • Mogućnost daljinskog pristupa i pregleda snimaka putem interneta
  • Podržava ACUSENSE tehnologiju za precizno prepoznavanje objekata i smanjenje lažnih upozorenja

  Sadržaj paketa:

  • 1 x DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P
  • 1 x Napajanje
  • 1 x Mrežni kabel
  • 1 x Korisnički priručnik

  Napomena:

  Cijena, veličina i materijal nisu navedeni u ovom opisu. Za dodatne informacije o cijeni, veličini i materijalu, molimo obratite se našem timu za podršku.

  Saznajte više
  1.031,25 EUR
 8. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P

  Podkategorija: MREŽNA OPREMA

  Podkategorija 2: SNIMAČI ACUSENSE

  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P je visokokvalitetan digitalni snimač koji omogućuje snimanje i reprodukciju videosadržaja. Ovaj snimač je posebno dizajniran za korisnike koji zahtijevaju visoku rezoluciju i pouzdanost. Snimač je opremljen naprednim tehničkim karakteristikama, uključujući podršku za mrežnu opremu i funkciju AcuSense. Mrežna oprema omogućuje povezivanje sa drugim uređajima putem interneta, što omogućuje udaljeni pristup i upravljanje snimačem. Funkcija AcuSense koristi naprednu tehnologiju prepoznavanja objekata kako bi filtrirala lažne alarme i omogućila precizno prepoznavanje i snimanje samo bitnih događaja. DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Napomena: Cijena, veličina i materijal nisu navedeni u ovom opisu. Molimo provjerite ostale informacije ili kontaktirajte našu službu za korisnike za dodatne detalje.

  Saznajte više
  606,25 EUR
 9. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2

  Podkategorija: MREŽNA OPREMA

  Podkategorija 2: SNIMAČI ACUSENSE

  Ovaj digitalni video snimač DS-7632NXI-K2 je izuzetno moćan uređaj koji vam omogućava snimanje i upravljanje video nadzorom na visokoj razini. Sa svojim naprednim funkcijama, ovaj snimač je idealan za profesionalne sigurnosne sustave.

  Snimač podržava mrežnu opremu, što znači da je moguće povezivanje s drugim uređajima putem mreže za daljinsko nadgledanje i upravljanje. Također podržava snimače ACUSENSE, što omogućava precizno i pouzdano otkrivanje događaja smanjujući lažne alarme.

  Ovaj digitalni video snimač je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost uređaja. Svojim kompaktnim dizajnom, lako se uklapa u bilo koju sigurnosnu postavu.

  Uz DS-7632NXI-K2, imate mogućnost snimanja i reprodukcije video materijala visoke rezolucije, pružajući vam jasnu sliku i detalje. Ovaj snimač također podržava razne napredne funkcije kao što su daljinsko upravljanje, alarmi i mnoge druge.

  Bilo da vam je potrebna sigurnosna oprema za vaš dom, ured ili bilo koju drugu lokaciju, DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2 je pouzdan izbor koji će vam pružiti visoku razinu sigurnosti i nadzora.

  Saznajte više
  743,75 EUR
 10. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2 Digitalni video snimač DS-7616NXI-K2 je idealan alat za snimanje i nadzor vašeg doma ili poslovanja. Sa svojom AcuSense tehnologijom, ovaj snimač je sposoban prepoznati ljudske i vozne objekte, što značajno smanjuje lažne alarme i omogućuje vam brzo pretraživanje videozapisa. Ovaj snimač ima kapacitet za 16 kanala i dolazi sa 2 SATA priključka za tvrde diskove, što vam omogućuje dugotrajno snimanje. Također, ovaj snimač ima izlaze za HDMI i VGA, što vam omogućuje prikaz videozapisa na više monitora. DS-7616NXI-K2 također ima funkcije kao što su podrška za H.265+ video kompresiju, koja vam omogućava uštedu prostora na tvrdom disku, podrška za PTZ kontrolu, i mogućnost udaljenog pristupa putem pametnog telefona ili računala. Ukratko, digitalni video snimač DS-7616NXI-K2 je pouzdan i jednostavan za upotrebu, te će vam pružiti sve što vam je potrebno za nadzor vašeg doma ili poslovanja. Saznajte više
  450,00 EUR
 11. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Digitalni video snimač DS-7608NXI-K1 je napredni uređaj iz kategorije snimača AcuSense. Ovaj snimač ima sposobnost prepoznavanja ljudi i vozila te u stvarnom vremenu upozorava korisnika na ulazak u područje koje je definirano kao zabranjeno. DS-7608NXI-K1 ima kapacitet za osam kanala i podržava različite video formate. Osim toga, ovaj snimač ima mogućnost snimanja u visokoj razlučivosti i podržava različite vrste mrežnih protokola. Ovaj digitalni video snimač ima i niz drugih korisnih funkcija, poput mogućnosti snimanja u različitim načinima, podršku za različite vrste kamera, kao i mogućnost daljinskog upravljanja putem mobilnih uređaja. DS-7608NXI-K1 je idealan za nadzor i zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Zahvaljujući svojim naprednim funkcijama i sposobnostima, ovaj snimač pruža visoku razinu sigurnosti i pouzdanosti. Saznajte više
  325,00 EUR
 12. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NXI-K1
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NXI-K1 je vrhunski uređaj za snimanje videozapisa koji će vam pomoći u nadzoru vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovaj snimač opremljen je najnovijom tehnologijom AcuSense, koja omogućuje precizno prepoznavanje ljudskih i vozila, što znači da će vas upozoriti samo kada se dogodi nešto važno. DS-7604NXI-K1 nudi četiri kanala za snimanje i podržava do 8 MP rezolucije, što znači da će vaši videozapisi biti jasni i detaljni. Ovaj snimač također ima napredne značajke kao što su H.265+ kompresija, koja vam omogućuje da uštedite prostor na tvrdom disku, te podršku za razne aplikacije za mobilne uređaje. Uz DS-7604NXI-K1, možete biti sigurni da je vaš dom ili poslovni prostor u sigurnim rukama. Saznajte više
  300,00 EUR
 13. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-I2/S
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-I2/S je visokokvalitetan uređaj koji podržava do 8 IP video ulaza. Ovaj snimač je sposoban da podrži kamere do 12MP i ima ANR tehnologiju, što omogućava kontinuirano snimanje čak i u slučaju prekida mreže. Također, ovaj uređaj ima VCA događaje, Alarm ulaz/izlaz, 2 SATA sučelja do 8 TB za svaki pojedini HDD, filtriranje lažnih alarma i HDMI, VGA, CVBS izlaz. Snimač ima bandwith snimanja od 80Mbps, a također ima i dvosmjerni audio ulaz (1-ch RCA). Video kompresija je H.265/H.265+/H.264/H.264+, a rezolucija snimanja i playbacka je 12 MP/8 MP/6 MP/5 MP/4 MP/3 MP/1080p/UXG. Ovaj snimač je idealan za upotrebu u raznim situacijama, kao što su poslovni prostori, domovi, radionice, itd. Saznajte više
  743,75 EUR
 14. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-I2/S
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-I2/S je vrhunski snimač s 16 IP video ulaza koji podržava kamere do 12MP. Opremljen je ANR tehnologijom, VCA događajima, alarm ulazom/izlazom, 2 SATA sučeljima do 10TB za svaki pojedini HDD, filtriranjem lažnih alarma te perimeter protection 4ch funkcijom. Također, ima Face recognition - 1ch za video, 4ch za usporedbu slika lica, HDMI, VGA i CVBS izlaz. Bandwith snimanja je 160Mbps, a ima i dvosmjerni audio ulaz 1-ch RCA (2.0Vp-p, 1kΩ). Video kompresija je H.265/H.265+/H.264/H.264+. Ovaj snimač je idealan za sigurnosne sustave u poslovnim i privatnim prostorima. Saznajte više
  825,00 EUR
 15. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7716NXI-I4/S
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7716NXI-I4/S je vrhunski proizvod iz kategorije SNIMAČI ACUSENSE. Ovaj video snimač ima IP video ulaz sa 16 kanala i podržava kamere do 12MP. ANR tehnologija omogućava kontinuirano snimanje čak i kada se gube mrežne veze. Također, ovaj snimač ima VCA događaje, alarm ulaz/izlaz, 4 SATA sučelja do 8 TB za svaki pojedini HDD i filtriranje lažnih alarma. DS-7716NXI-I4/S ima HDMI, VGA i CVBS izlaze, a bandwidth snimanja iznosi 200Mbps. Dvosmjerni audio ulaz na ovom snimaču je 1-ch RCA (2.0Vp-p, 1kΩ). Video kompresija je H.265/H.265+/H.264/H.264+. Rezolucija snimanja i playbacka iznosi 12 MP/8 MP/6 MP/5 MP/4 MP/3 MP/1080p/U. Ovaj digitalni video snimač je idealan za nadzor i sigurnost u različitim okruženjima, uključujući domove, poslovne prostore i javne ustanove. DS-7716NXI-I4/S je pouzdan, jednostavan za korištenje i pružit će vam visokokvalitetne snimke koje će vam pomoći u otkrivanju i sprečavanju neželjenih događaja. Saznajte više
  1.356,25 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 17

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža